keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Introduction

Hei ja tervetuloa sinä arvon tuntematon lukija. En tiedä miten päädyit tänne sivustolle mutta jos päädyit niin onnittelut sillee jotenki. . . . . En tiedä miksi mutta kaipa sen takia että tulit lukemaan tätä. Tämän blogin nimi on "Road to ___"
Ja miten se eroaa muista blogeista on se että tässä blogissa minä otan teidän haasteitanne vastaan ja parhaani mukaan yritän tehdä sen mitä olette minulle heittäneet ja kuvaan joko videolla tai kuvin minun yritykseni ja lopulta ehkä onnistumiseni myös (jos karma sallii)
Esimerkkejä ovat että olisin viikon syömällä pelkkää salaattia? Tai kokeilisin jotain eksoottista ruokaa tai opettelisin jotakin?
Ja siitä tämä blogini perustuu ne ovat ne pylvääni tässä. Halusin kokeilla jotakin uutta ja jotakin hauskaa ja jotakin eksoottista ja jotakin eroottista. Sillä sitä tämä blogi on.
Tähän vaiheeseen voin paljastaa että jos olet huomannut niin kyllä minullahan on jo blogi,
"Lehmä hyppäsi kuun yli"

Jos et tunne minua sieltä niin lyhyesti, hei olen Matias. Rakastan punaisia hiuksia ja korkokenkiä. Ja kärsin sairaasti pakkomielteestä Scarlett Johanssoniin ja minua EI käytetty hyväksi lapsena.

Aint that something? Juu mutta ajattelin että teen tästä ihan uuden blogini itselleni enkä vain tunge näitä ideoita vanhaan blogiini. Ei se mitään sillä vanha blogini pysyy yhä samana, sinnekin tulee sketsejä, videoita, pohtivia tekstejä, muita tekstejä, lisää tekstejä, kirjaimia ja kaikenlaista. Tänne taas tulee no tekstiä, kuvia ja videoita.
Jotenka liity seikkaluun ja sukella ihmismielen typerimpään kolkkaan josta löydät pojan kohtuasennossa ja hän on pahempi kuin pedofiili paholainen. Ja sen pojan haaravälissä olen minä.
Tästä se lähtee
http://4.bp.blogspot.com/-mR4S7HV34OY/TV6v59KFZ6I/AAAAAAAACXM/oyCtF9NIiyc/s1600/lets-go.jpg

6 kommenttia:

 1. yeah cool hienoa! en nähnyt tämän tulevan... :oo MUTTA NYT NÄEN tunnen puhdistuneeni ((::::

  VastaaPoista
 2. Ja ehdotuksia otan aina vastaan 8 )

  VastaaPoista
 3. ööö... ekakski haluun että meet joogatunnille ja se videoidaan !
  toiseks: kumpaa blogii se aladdini tulee !!!!!11

  VastaaPoista
 4. mä haluun nähä ku treenaat nenä perseeseen -operaatiota ja nyrkki suuhun juttua ja mikä se kolmas oli.... :D jokailtaiset harjotukset videolle! :D:

  VastaaPoista
 5. Kuvaa video siitä ku poljet ykspyöräsellä ja jonglööraat palloilla samaan aikaan... Helppo homma.

  VastaaPoista
 6. http://www.youtube.com/watch?v=2Z4m4lnjxkY TÄMÄ ON MYÖS HAASTE LILOLAULUN OHELLA

  VastaaPoista